Monday, May 01, 2006

HELESINKI


8 comments:

Anonymous said...

Pidin paljon muutamasta kuvasta: Johanneksen kirkkoa katsotaan lehdettömän puun läpi, parveke-lähikuvasta sekä lasien läpi kuvatusta naiskuvasta.

Anonymous said...

tänks, noita räpsin aika intuitiolla kun en hirvesti jaksanut alkaa säätää. Joo se viskilasikuva oli minustakin hauska ja se mikaelin kirkko siinä rupes mulle elään kun istittiin Juuressa pari tuntia.

Anonymous said...

Olette shamppanjanne ansainneet! Käveleminen Helsingissä kameran kanssa on palkitsevaa, varsinkin kun suuntaa kameran joko jyrkästi ala- tai yläviistoon. Pidin siiä metron portaissa-kuvasta erityisesti.
Poissaollessasi Blogistaniassa on kiertänyt kuvameemi kävely-tai pyöräretken kuvasadosta, minun kuvablogistani löytyy Helsinki-kuvia, mm. Äijältä ja Alastalolta luontokuvia.
Skool seuraavalle 20:lle vuodellenne!

Anonymous said...

Jos olet kuvannut Korkeavuorenkadun liepeillä Kotikadun entisissa maisemissa niin kirkko on Johanneksen kirkko. Onko Helsingissä edes Mikaelin kirkkoa?

Anonymous said...

niin tietysti, mie vain sekoilin, kun nuo kirkot on mulle niin vieraita ;) vaikka olihan niissä kuvissa siellä se hospitsin katedraali ja valtavakirkkokin.
Mikaelin kirkkokin näyttää löytyvän ttäältä

Anonymous said...

Hienoja kuvia keväisestä Helsingistä ja hauskoja yksityiskohtia, Mukava, kun kävitte. Tuo "hospitsin" katedaali on kyllä ihan uusi näkemys. Se on muuten Länsi-Euroopan suurin ortodoksinen kirkkorakennus.

Anonymous said...

Kun on "murjottanut" täällä Helsingissä useamman vuoden sitä jotenkin turtuu kaikkeen ympärillä olevaan. Silmä ei enää havaitse yksityiskohtia. Ei löydä mitään innostavaa. Mutta jotkin noista kuvistasi saivat minut juuri laittamaan kameran akun lataukseen :) Huomenna on sattumalta vapaapäivä, toivottavasti tämä inspiratsuuni kestää sinne saakka...

Anonymous said...

No, tuo oli kiva palaute! hauskaa kuvauspäivää!